Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: Mitä meille sureville kuuluu?

Aloin seurailla syöpäjärjestöjen keskustelupalstoja vuosi sitten syksyllä 2010. Vieläkin käyn täällä silloin tällöin katsomassa, mitä Saattohoito ja Sururyhmä -keskusteluissa on kirjoiteltu. Usein lukemani viestit herättävät syvää myötätuntoa.

Mieheni kuoli nelisen kuukautta sitten. Ajattelen ja kaipaan häntä joka päivä. Koskaan aikaisemmin en elämässäni ole kokenut tämänkaltaista psyykkistä tuskaa, joka onneksi on hiukan lieventynyt ensimmäisten viikkojen kaaoksesta. Minullakin mieleen nousee jatkuvasti välähdyksenomaisia kameramaisia eläviä muistikuvia yhteisistä keskusteluista, kävelyretkistä, automatkoista, viikonlopuista, aamuista... Elämäni on selviytymistä juuri nyt, mutta luotan siihen, että vähitellen ajan kuluessa elämään löytyy jälleen ilon kirkkaita sävyjä. Sitä miehenikin minulle toivoi: elämän jatkamista hänen kuolemansa jälkeen niin täydesti kuin mahdollista.

Myötätunnolla teitä rakkaanne menettäneitä ajatellen,
Zatuska
Zatuska | 29.8.2011 klo 21:51:09