Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Kohdunkaulan syöpä - mitä edessä?

Hei, kysyit leikkauksesta, se oli todella helppo, kun pystyi tähystysleikkauksen tekemään, lääkäri epäili ensin, että pystyykö tekemään sen, kun minulla oli tuota ylimääräistä rasvaa vatsan seutuvilla, mutta onneksi pystyi, pääsin helpolla.
Leikkauspäivä aamuna menin osastolle, olin sairaalassa kolme vuorokautta,ihmettelin kolmantena aamuna, kun lääkäri tuli aamu kierrolle, ja kysyi, haluanko lähteä kotiin. Tietenkin halusin. Ei ainakaan mieleen ole jäänyt mitään ikävää. Kipujakaan ei suuremmin ollut.
Tosi on, että kerran kun syöpädiagnoosin saa, niin aina se on heti mielessä, kun jotain erikoisia tuntemuksia on. Mutta toivotaan, että kaikki menee kohdallasi hyvin. Joka tapaus on erilainen. Tuo odottaminenhan se on ikävää. Jaksamisia, ja hyvää joulunodotusta, vaikka ei varmaan oikein joulumieltä ole.
Aleksandra | 10.12.2014 klo 14:07:54