Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Kohdunkaulan syöpä - mitä edessä?

Odottelu alkaa näiltä osin olemaan lopussa, huomenna menen leikkaukseen. Lääkärin mukaan edessä on minulle helppo operaatio, illalla jo käveleskelemään käytävälle ja tiistaina kotiin. Kuulostaa jotenkin epärealistiselta, mutta ei kai se nyt ihan mahdottomasti saa potilastaan huijata?

On muuten hyvä keskusteluntappaja, kun joku kyselee joulusuunnitelmista ja siihen vastaa, että ihan rauhallisesti ajattelin toipua syöpäleikkauksesta. Jotenkin en ole osannut valehdellakaan tutuille tai peitellä sairastumista, vaikka se vähän tylyä onkin noin paukauttaa. Ehkä tämä johtuu tästä väsymyksestä, etten enää juurikaan välitä miltä muista tuntuu.

Me ehdimme käydä hedelmöityshoidot jo läpi, tuloksetta. Meille lapsettomuus oli tullut selväksi jo ennen syöpää, joten kohdunpoisto ei sinänsä tunnu pahalta.

NinaAnnikalle ja Sandalfonille voimia odotteluun ja kaikkille ihanaa joulua.
Elsaliina | 21.12.2014 klo 17:45:47