Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Kohdunkaulan syöpä - mitä edessä?

Hei, minulla oli v.2011 kohdun limakalvon syöpä, on kai vähän eri asia, mutta kerron nyt kuitenkin. Jos sinun syöpä on löydetty ajoissa, niin se on aina hyvä asia, ja jos ei ole levinnyt, niin aina parempi.
Minulla ei syöpä ollut edennyt, joten pääsin vähällä, leikkaus, jossa poistettiin kohtu, ja munasarjat, kolme kertaa sädehoitoa Helsingissä.
Sitten jatkui kontrollikäynneillä alussa neljä kertaa vuodessa, tänä syksynä sain sitten terveen paperit. Lääkäri sanoi, että näissä tapauksissa aina poistetaan kohtu, ja munasarjat, ja imusolmukkeita,sillä varmistetaan, ettei syöpä sieltä leviä.
Toivotaan parasta, kun pääset hoitoon, siitä se helpottaa, odottaminenhan se on vaikeaa, kun haluaisi pois sen pahan heti. Kyllähän se ajatukset sekoittaa, kun saa diagnoosin, että syöpä se on, muistan ikuisesti sen päivän, kun lääkäri soitti ja kertoi uutisen. Positiivinen asenne auttaa kyllä! Jaksamisia sinulle.
Aleksandra | 2.12.2014 klo 22:43:20