Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Kohdunkaulan syöpä - mitä edessä?

Ihana kuulla, että leikkaus meni hyvin ja aivan mahtavaa, jos syöpä ei ole päässyt leviämään. Voin vain uskoa, että joulu synnärillä ei ole kovinkaan mielekäs. Tuntuu oikeastaan ihan kamalalle. Onneksi miehesi on ollut kanssasi ja nyt jo kotona.

Minä odottelen huomisen lääkärikäyntiä jotenkin lisääntyvällä kauhulla. Pelot leviämisestä ovat jotenkin päässeet päälle vaikka kuinka yritän positiivisesti ajatella. Onni on perhe ja ystävät, jotka tukevat.

Minä mietin myös tuota kertomisasiaa. Hauduttelin yksin (tai no vanhempieni kanssa) kertomisasiaa reilun puolentoista viikkoa, mutta koska on laaja ystäväpiiri ja intensiivinen työyhteisö, päätin lopulta olla avoin ja kertoa. En tiedä oliko se hyvä vai huono asia, mutta nyt se tuntuu toistaiseksi ok:lle vaikka vaikeaa olikin.

Jotenkin silti täällä keskustellessa ainoastaan tuntuu sille, että se ymmärrätte. En tiedä onko teistä muut kokenut sellaista outoa ulkopuolisuuden tunnetta kaikkiin ympärillä vaikka ihmiset ovatkin ihania ja ymmärtäväisiä ja ovat koko ajan läsnä.

Nina
NinaAnnika | 29.12.2014 klo 14:15:36