Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: Kohdunkaulan syöpä - mitä edessä?

Moi. Minulla todettiin kohdunkaulansyöpä, adenokarsinooma, lopulliset tulokset sain kaksi päivää sitten. Neljä viikkoa meni ensimmäisestä gynekäynnistä, loopin kautta odottamaan syöpälääkärin tapaamista. Olo oli ihan hirveä odottaessa, mutta nyt, vaikka uutiset olivatkin huonoja, jotenkin on helpompaa, kun tietää mitä tapahtuu.

Leikkausaika on mulla varattu 22. joulukuuta, lupasivat tähystää ja päästää jouluksi kotiin. Kasvaimen koko on siinä rajoilla, että toivovat, että leikkauksella selvitään. Joskus tammikuussa sitten tiedetään tarkemmin. Pois lähtee tässä vaiheessa suunnitelmia vain kohtu, munanjohtimet ja imusolmukkeita. Ja kaksi senttiä emätintä.

Tunteiden heilahtelua laidast toiseen mennään, pelkoa, epätoivoa, kauhua leikkauksen "sivuoireista" imusolmukkeiden poiston myötä. Ja taas välillä positiivista energiaa ja keskittymistä jouluun ja töihin. Ihana lukea kannustavia viestejä. Voimia kaikille! Ja ihanaa joulunodotusta.
Elsaliina | 10.12.2014 klo 19:26:13