Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lähipiirissä syöpäpotilas

Re: Kipua yli kaiken

Hei, mamimemmu , kokeilkaa kipeään selkään mangnesium kipusuihketta. Sitä myydään luontaistuotekaupoissa ja joissakin apteekeissa. Maksaa noin 28€, apteekissa 32€ ja siinä on 800 suihketta eli on riittoisaa.Googlaa: Mangnesium kipusuihke ja löydät muutkin suihkeet.
Laitetaan puhtaalle iholle, josta se heti etsiytyy kipukohtaan ja toimii heti. Miehesi selkä on jännittynyt alituisesta kivusta.
Jos luustoon on mennyt pitää miehesi saada luustonvahvistusainetta zometaa tiputuksena tai tabletteina muuta.
Minä sairastan parantumatonta sairautta ja on myös luustossa ollut jo 5 vuotta.
Minä talvella kolhin itseni eli oli selkä, ranteet ja häntäluu käsittämättömän kipeät, tuskailin monta viikkoa, kunnes laitoin kipusuihketta ja kaikki kivut loppuivat noin puolen tunnin aikana, eivätkä palanneet. Se oli elämäni ihmeellisin kokemus. Luulin että ainakin häntäluu on saattanut muskautua mutta ei.
Sängyssä lepääminen ja istuminen on pahinta, pitää liikkua paljon ja tehdä raskaita harrastuksia kantelemisia voimiem mukaan. Luut tarvitsevat täräyttelyjä.
Maitoa ei pidä juoda yhtäaikaa lääkkeiden oton aikaan. On myös erittäin tärkeää lukea lääkepurkin mukana tuleva ohje miten lääkettä käytetään. Siinä on tärkeää tietoa jota lääkäri ei ole maininnut.

Nuhan ja kurkkukivun sain heti käännytettyä pois juodessani tuoreesta inkiväärin juuresta tekemääni teetä ja siihen hunajaa. Käytän myös paljon kana ja liharuoassa kurkumaa, gurryä, valkopippuria ja mustapippuria. Kurkuma ja gurry pitää rasvassa kuumentaa muuten ne eivät tehoa.

Kirja : Ruokavalio ja syöpä, syövän ehkäisy ja hoito ravinnon avulla. Kirjoittaneet: Richard Beliveau ja Gingras Denis.

Pitää myös laulaa paljon vaikka olisi kuinka kipeä ja lausua runoja itselleen.

Parantumisia ja kaikkea hyvää!
tv. anemonet
anemonet | 25.6.2014 klo 03:26:53