Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Re: pohjois-savo

Hei
Yllättää tilanteet. Itsekin löysin patin vas rinnasta, leikkaus pian, säästävä olikin. Kuitenkin pari viikkoa leikkauskesta uusi pikainen leikkaus, vasen rinta ablaatio. Kaikki tapahtui nopeaan. Eilen aloitin taxoteren, jota saan kolme kertaa ja CEF:iä kolme kertaa. Sairaslomaa joulukuun loppuun. Hoidot varmuuden vuoksi, kun rinnanpoisto yleensä on sellainen että kaikki paha saatiin pois. Yhdessä kainalon imusolmukkeessa oli pesäke. Muutoin ei levinneisyyttä ole.
Eka hoidon jlk eli tänä aamuna oli kasvot punakat. Väsymys melkoinen. Lenkille silti ja touhuillut olen. Väsymys uuvuttaa. Kuumeilua ei vielä ole ollut. Päinvastoin alilämpöä, 35,5 ja 35,8. Allergialääkkeitä ottanut ja panadolia.
Peruukkikin odottaa valmiina. Lähteekö hiukset, en tiedä vielä. Sitä en sure, peruukin kanssa vaan sompailua. Tottumista se vaatii. Oma tukkakin alla ja paksuhko, liukas,,tarvitsee verkon alle tai hiussukan.
Onhan tämä uusi tilanne. Mutta kaikkeen tottuu.
Älä suotta jännitä. Me selvitään kyllä.
Bella2015 | 5.9.2015 klo 20:13:11