Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

PV ja kutina

Hei taas PV-porukat!

Kesä tuli ja taisi jo mennäkin...mutta PV pysyy.
Itselläni on nyt ollut jo usean viikon todella inhottava tuo kutina. Sehän vaivaa eniten suihkun jälkeen, ja vaikkei kävisi suihkussakaan niin nukkumaanmeno pelottaa. Siitä alkaa hirveä kutina ja levottomuus, joka estää unen tulon. kutina muistuttaa nuppineuloilla pistelyä- kun raavit yhden paikan, toisaalla alkaa heti kutittaa. Onko teille tuttua?

Sain lääkäriltä reseptin Atarax-lääkkeelle, mutta se teki minut hirvittävän väsyneeksi. OLen yrittänyt pärjäillä ilman mutta taitaa pitää aloittaa taas...jos auttaisi. Kosteusvoiteet ei paljoa hyödytä.HKR oli nyt noussut huhtikuun alun venesektiosta taas vähitellen 42:een joten kai on uusi venesektiokin edessä, jos se auttaisi myös.

Kiinnostaisi myös, onko teidän muiden PV vuosien mittaan muuttunut/pahentunut tms? Itselläni takana nyt 2 vuotta tasan diagnoosista. Lääkkeenä Primaspan. Mukavaa syksyn odotusta kaikille!
Bloody Mary | 13.8.2013 klo 23:03:28