Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

Re: PV ja ennuste

Hei
Kaikki pelit on pelattavissa ihan normaalisti.Korteilla tai ilman.
Polysytemiavera-opasta en saanut kuin lääketehdas Rochelta joka sen on yst kustantanut. Jos hankaluuksia niin voin sen scannata sinulle netin kautta.
Ruokavaliota ei tarvitse ollenkaan. Ainoa on että rautaa ei saa syödä vartavasten. (Venesektioiden aiheuttamalla raudanpuutteella pidetään punasolujen liikatuotanto kurissa!)Normaali ruoka, normaali elämä.

Sinulla taitaa olla kihtikomplikaatio kun allopuria syöt. Siihen on jnknvrrn ruokavaliota. Kihdin ongelmana on puriinit ruuassa. Niitä on kummallisissa paikoissa, Googleta niitä.
Punasolujen liika määrä aiheuttaa voimakkaan hyytymistaipumuksen. Sen estäminen on hoidon a ja o.
Hkr pitää pysyä alle 0,45 ja se on sinun ja laboratorion välinen homma kun sinulla on kestolähete labraan PVK ja venesectiota varten. Toinen yhtätärkea on että et aliarvioi Primaspania vaan syöt joka pvä sen pillerin. Kihdin, monipuolisempien verikokeiden ja vointisi tarkkailu kuuluu lääkärille ja voi olla paljon harvemmin kun omatoimiset PVK seurannat. Sitten joskus 20 v:n kuluttua kun Hkr pyrkii laskemaan tulee muut hoidot. Siihen mennessä on kehitetty parempia osuvampia täsmälääkkeitä. Tutkimustoiminta ko suunnalla on lupaavaa ja vilkasta.
Tilastollisia ennusteita on mutta yksilöllistä ennustetta ei tiedä kukaan. Kaikkea hyvää.
Stoppo | 15.1.2013 klo 23:42:32