Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

Onko tutkimuksia hiivatoksiinien yhteydestä syöpään?

Olen huomannut keskusteluissa muiden syöpäpotilaiden kanssa, että aika monella on ollut jo kauan ennen syöpää ongelmia hiivan liikakasvun kanssa.

Itselläni havaittiin suolistohiivan villiintynyt kasvu puolivahingossa ulostenäytteestä, kun tutkittiin jatkuvien vatsakipujen ja ripulin syytä. Diagnoosi oli silti vain "ärtyvän suolen oireyhtymä", kun mitään muuta ei löytynyt. Tämä siis yli kymmenen vuotta sitten. Hiiva on vaivannut siitä lähtien lakkaamatta, ja ainoa lääkehoito siihen on ollut satunnaisten antibioottikuurien jälkihoidoksi saatu hiivalääkitys.

No, nyt on syöpä. Mielenkiinnosta olisi kiva tietää, onko kysymys vain sattumasta, vai onko joku oikein tutkinut asiaa. Ja nyt olen kiinnostunut ihan valideista lääketieteellisistä tutkimuksista, en mistään amerikkalaisten ihmetohtoreiden markkinointikampanjoista.
Myrkkysieni | 24.3.2014 klo 11:26:52