Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

Heippa PV-porukat!

Taas on menty vaihtelevasti pari kuukautta monenlaisten oireiden kanssa.
Ihottuma on onneksi helpottanut, mutta interferoni nostaa vieläkin lämpöä lähes koko ajan.
Kolme viikkoa sitten yövuorossa alkoi voimakas rintakipu, työkaveri kiikutti minut päivystykseen jossa ukko piuhoihin ja kokeita ym. asiaan kuuluvia toimepiteitä käyntiin. Kyseessä ei ollut onneksi infarkti vaan ylävatsan akuutti tulehdus. Kyselivät, että onko ollut esim. stressiä viime aikoina? Kai sitä lienee ollut paljonkin viimeisen puolen vuoden ajan. Ensi viikolla on sitten vatsan tähystys odottamassa.
Trombosyytit seilaavat 100 ja 1100 väliä, ei meinaa osua millään lääkitys kohdalleen. Interferonia ja Hydreaa menee nyt molempia ja taas on uudet luuydinkokeet otettu. Nyt tutkitaan kromosomeja, että onko siellä tapahtunut jotain muutoksia. Hematologi halusi tämänkin selvittää, ettei tapahdu mitään muutoksia mistä ei olla ajan tasalla.
Sairaslomalla olen taas, ja tarvittaessa saan lomaa puhelimitse hematologilta ainakin niin kauan kunnes saadaan veriarvot kuntoon. Töihin kyllä aion mennä ensi viikolla, nyt on sen verran parempi vointi.
Ihmettelen suuresti esim sinun,Puna06,lääkärisi toimintaa, ettei hän ole tavoitettavissa millään keinoilla. Lääkärin kyllä pitäisi olla potilasta varten, siksi kai on lääkäriksi hakeutunutkin.
Hyvää kesää kaikille ja yritetään jaksaa eteenpäin vaikka joskus tie onkin kivinen!
ArtsiR | 31.5.2013 klo 10:22:57