Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

Re: PV ja ennuste

Kiitos vastauksista. On tässä totuttelemista ja sulattelemista pitkäksi aikaa, elämän pelikortit jaettu uusiksi ja näillä on pärjättävä.
Ruokavalion muutin heti enemmän monipuoliseksi ja vältän noita kiellettyjä ravintoja, toki joskus jotain lihaa (jauhe/hirvenlihaa) mutta ei jatkuvasti. Kana ja kala on kuitenkin maistunut hyvin, joten ei sen suhteen huolta.
Liikunta on nyt tullut enemmän elintavaksi ja motivaatio liikuntaa kohtaan on paljon korkeampi kuin ennen sairastamista, muodostuu varmasti minun kohdalla pakkomielteeksi.
Alkoholia kohtaan nollalinja ihan periaatteen vuoksi.
Toivoa sopii että omilla valinnoilla olisi myönteinen vaikutus sairauden suhteen. Sairaalan henkilökunta yritti kylläkin toitottaa ettei tämä mikään tappava tauti ole ja tänä päivänä kaikki on hoidettavissa jos muutoin on perusterve.
Katselen maailmaa vaan aika eri silmin kuin muutama kuukausi sitten, ihmetystä herättää monien olemattomat ongelmat ja mistä niitä tekemällä tehdään.
Toki ihmisten raadollisuus myös herättää ärtymystä, monille tuntuu olevan kuin jotain sosiaalipornoa saada tietää sairaudestani, kun sen saavat loppuu mielenkiinto siihen paikkaan.
Muutama tuttu tehnyt katoamistemput ynms. ei osata sanoa mitään tai suhtautuminen ollut aika omituista, osa vaan tuijottaa kuin jotain kummajaista.
Huomaamatta ei ainakaan jää kuka oikeasti välittää ja kuka ei. Loppupeleissä aika yksin näiden asioiden kanssa saa painia, mutta vanhana taistelijaluonteena voi todeta että kaikki mikä ei tapa niin vahvistaa.
Arttu pv | 14.1.2013 klo 15:59:45