Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Tupakoinnin lopettaminen

Helposti eroon diagnoosin jälkeen

Sain viime vkolla syöpädiagnoosini (dermatofibro sarcoma protuberans). Olen polttanut noin 10v. enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Ensimmäinen reaktio diagnoosin jälkeen oli että no mitä järkeä lopettaa enää, peli on menetetty jne. Kierin itsesäälissä tovin ja poltin entistä enemmän sen pvän. Sitten puhuin parhaan ystäväni kanssa pitkään puhelimessa. Hän sai minut tajuamaan että oikeasti ei mitään järkeä myrkyttää itseään enää yhtään enempää. Siitä pvästä lähtien savuton =)(tosin en voi kovin kehua kun vasta 5 savutonta pvää takana)
Oli diagnoosi mikä tahansa älkää silti luovuttako ja ajatelkaa "ihan sama". Elämää pitää arvostaa joka hetki jonka saamme elää eikä pilata sitä hetkeä jollain myrkyllä jota itseemme vapaaehtoisesti vedämme. Itse ainakin aion taistella syöpää vastaan kaikin voimin ja arvostaa itseäni enemmän kuin ennen. Voimia kaikille lopettajille!! Kyllä te pystytte siihen!!!!
Meze-78 | 29.3.2011 klo 13:57:28