Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Tupakoinnin lopettaminen

Henkilökohtaisesta viestistä ilmoitus sähköpostiin

Ylläpito tiedottaa:

Keskustelufoorumilla lähetetyistä henkilökohtaisista viesteistä tulee jatkossa ilmoitus suoraan keskustelijan omaan, yksityiseen sähköpostiosoitteeseen. Uudistuksen on tarkoitus lisätä Keskustelufoorumin käytettävyyttä ja vähentää ns. vinkkiviestien (”Hei XXX, olen lähettänyt sinulle yksityisviestin”) määrää keskusteluketjuissa.

Kun saat yksityiseen sähköpostiisi ilmoituksen Keskustelufoorumilta, siinä näkyy:

• sähköpostiviestin lähettäjänä: www.cancer.fi
• sähköpostiviestin aiheena: Viesti Keskustelufoorumilta

Sähköpostiviestissä ei näytetä Keskustelufoorumilta lähetetyn viestin varsinaista sisältöä. Viestin sisällön voit käydä lukemassa siten, että kirjaudut Keskustelufoorumille ja klikkaat näytön ylälaidassa olevaa kirjekuoren kuvaketta.

Jotta palvelu toimisi ongelmitta, käy tarkistamassa Omat tiedot -linkistä, että se yksityinen sähköpostiosoite, jonka olet aikanaan Keskustelufoorumille rekisteröityessäsi ilmoittanut, on edelleen ajan tasalla. Omat tiedot -linkin löydät näytön ylälaidassa olevasta vihreästä palkista, kun olet kirjautunut sisälle Keskustelufoorumille.

Jos henkilökohtaisten viestien lähettäminen ei ole vielä tuttua sinulle, voit tutustua toimintoon lukemalla ohjeet: http://www.cancer.fi/keskustelut/keskustelufoorumi/

Ylläpito | 21.9.2009 klo 11:36:14
  • Henkilökohtaisesta viestistä ilmoitus sähköpostiinYlläpito
    21.9.2009 klo 11:36