Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Äitini nukkui pois..

Vain 2 päivää ennen joulua 2014, menetin rakkaan äitin munasarjasyövälle, joka todetiin liian myöhään. Lääkärin mukaan leikkaus meni odotettua paremmin, mutta sytostaatit eivät useista vaihtehdoista huolimatta auttaneet. Äiti taisteli 7kk. Viimeisen kuukauden vuodeosastolla, joista viimeiset 10päivää saattohoidossa.

Olimme kovasti suunnitelleet, että hän tulee jouluna kotiin, mutta vointi heikkeni loppuvaiheessa tunti tunnilta. Äiti nukkui pois käsi kädessäni, ystävältä joululahjaksi saadut pitsimäiset villasukat jalassa. Kuolema oli kaunis, jos niin voi sanoa. Olen kiitollinen siitä, että sain osastolla nukkua hänen vierellään viimeisimpinä öinä ja että sain olla paikalla kun hän nukahti ikiuneen.

Kaikenlaista järjestelyä on riittänyt. On pitänyt hakea papereita sieltä ja ilmoitella sinne tänne. Rankkaa se on ollut väsymyksen ja surun vuoksi. Onneksi veljeni ja isäni ovat hiukan myös mukana järjestelyissä. Nyt on enää värssyn etsintä, hautajaiset sekä jossain vaiheessa uurnan laskeminen.

Ikävä on sanoinkuvaamaton! :(

Äiti oli mulle todella rakas sekä myös paras ystäväni. Hän sanoi usein: "Miten pärjäisinkään ilman sinua", nyt voin vaan sanoa samaa hänelle... :(

Jos olet myös menettänyt isäsi/äitisi ja haluaisit kirjoitella kanssani menetyksestäsi, niin laitathan yksityisviestiä. Otan sitä kiitollisena vastaan.

(Jos satut olemaan Turun suunnalta, niin ehkä voimme vaikka yhdessä käydä rakkaittemme haudoille viemässä kynttilöitä/kukkia ja muistelemassa heitä).

motherless | 11.1.2015 klo 11:31:32