Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Tukea 16-vuotiaalle tytölle jonka äiti sairastaa parantumatonta syöpää

Hei,

äitini on sairastanut 2 ja puoli vuotta munasarjasyöpää joka aluksi oli hyvälaatuinen. Äiti kävi sytostaattihoidoissa ja selätti sairauden syksyllä 2011, mutta pian sairaus uusiutui ja pahemmin. Nyt viime kesästä asti tilanne on huonontunut. Äiti on vuodepotilaana kotona, ja toiveensa mukaan pysyy kotona loppuun asti. Äiti ei ole kolmeen kuukauteen syönyt oikein mitään, ja parin viikon aikana ei ole syönyt yhtään mitään, juonut vain vettä. Lääkkeiden vaikutuksesta puhuu hyvin sekavia ja joskus ei jaksa puhua oikein mitään.

Minua ahdistaa, miten selviän kun äitiä ei enää ole, kun nyt jo tekee niin kipeää. Äitini oli hyväkuntoinen ja terve tanssija ennen sairastumistaan, joten kukaan ei osannut tätä odottaa. Itken joka ilta ja huudan äitiä ja joskus keskellä yötä on pakko mennä tarkistamaan onhan äiti rauhallisesti nukkumassa. Onko ketään saman ikäistä joka käy läpi samaa? Tuntuu että kaikki loppuu kun äitini jättää tämän maailman. Hän on minulle tärkein ihminen maailmassa ja jaan hänen kanssaan ilot ja surut ja voin puhua hänelle kaikesta. En voi uskoa vieläkään että tässä kävi nyt näin... Auttakaa, oloni on niin paha.
Lilyana | 16.9.2013 klo 00:48:01