Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

kahdet hautajaiset kahden kuukauden sisään

Hei!

18 vuotias tyttö täällä vailla vertaistukea.Olen siis menettänyt vanhempani ruokatorvensyöpään.Äitini sairastuminen todettiin kaksi ja puolivuotta sitte.Hän parantui siitä vuosi myöhemmin hoitojen ansiosta.Suurempi kolaus kuitenkin todettiin samoihin aikoihin, sillä isäni sairasti samaa sairautta.Äitini syöpä uusiutui samana syksynä, kun piinan piti olla hänen osaltaan ohi.Äiti päätettiin leikata ja tämän johdosta menetti puhekykynsä.Keväällä 2013 hänen oli määrä palata takaisin töihin ja saada puhemonitori, jolla pystyisi taas puhumaan ilman kannettavaa puhekonetta.Käännekohta tapahtui tänäkesänä rutiinitarkastuksessa missä selvisi, että syöpä on uusiutunut jälleen.2 kk myöhemmin äitini kuoli.
Surusta ja shokista selviäminen täytyi tapahtua nopeasti, sillä isäni sairasti edelleen tätä kyseistä samaa ruokatorvensyöpää ja minun oli autettava häntä selviämään surun läpi.
Isäni meni kokoajan huonompaan kuntoon ja kaksi viikkoa sitten olimme isäni kanssa lähdössä kotoa kauppaan ja pankkiin.
Hän alkoi oksentaa verta ja ne 45 pitkää minuuttia olivat elämäni hirveimmät minuutit.Kun ambulanssi pääsi pihaan, mitään ei ollut enää tehtävissä.Aurinko paistoi ja oli hiirenhiljaista.Tämän päivän jälkeen kyynelkään ei ole valunut kasvoilleni.En ymmärrä miksi.
Nyt kun kirjoitan tätä se on aika lähellä, mutta ei.
Päivä päivältä lähenee päivä jolloin tajuan mitä on oikeasti tapahtunut...
Suurin osa sydämmestäni on revitty pois.
tyttö95 | 3.12.2013 klo 00:00:15