Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Onkohan minulla syöpä?

Lymfoomako? Pelottaa...

Hei,

Kaipailisin kokemuksia muilta jotka ovat tai ovat olleet saman kaltaisessa tilanteessa. Eli huomasin vähän yli kuukausi sitten leuan alla pienen patin. Unohdin asian kuitenkin hetkeksi, kunnes 3vk sitten flunssassa huomasin kaulalla leuan alla turvonneita imusolmukkeita. Leuan alla oleva patti oli edelleen tallessa. Odottelin, että patit häviäisivät kun flunssa menee ohi, mutta siellä ne ovat edelleen. Flunssasta pahin meni ohi, mutta edelleen olo on jotenki limainen ja joudun niistelemään, tätäkin olen alkanut ihmetellä.
Huolestuminen kasvoi viikko sitten, kun kaulalla turvonneiden imusolmukkeiden kohdalla alkoi tuntua painetta, tuntuu kuin joku kuristaisi kaulaa kokoajan. Tunne saattaa hävitä hetkeksi mutta tulee aina takaisin. Pääsin onneksi jo lääkäriin ja lääkäri totesi, että imusolmukkeet eivät ole varsinaisesti turvonneet, mutta niitä on paljon. Myös solisluussa on jokin patti. Sain lähetteen ultraäänitutkimukseen ja aika on varattuna 25.11. Sitä odotan nyt malttamattomana. Pelottaa todella paljon. Oireet ovat niin outoja eikä lukemani perusteella voi liittyä mihinkään muuhun kuin syöpään.

Onko jollain muulla ollut tällaisia oireita ennen lymfooman toteamista tai johonkin muuhun tautiin liittyen?
Estar | 15.11.2014 klo 15:58:36
  • Lymfoomako? Pelottaa...Estar
    15.11.2014 klo 15:58