Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Onkohan minulla syöpä?

Rinnassa patti

Rinnassa selkä patti ja lääkärikin sen löysi tunnustelemalla ja lähetti tarkempiin tutkimuksiin. Mammo ja ultra tehty. Ultraaja ei "löytänyt" pattia, vaan minun piti parikin kertaa näyttää missä se on. Silti sanoi, että ei täällä mitään näy. Puhui jotain tiehyestä ja ettei hän tästä mitään koepalaa voi ottaa, kun ei näe mistä ottaa. Lääkäri on vasta ensi kuussa.

Toinen rinta, jossa ei ollut pattia, kuvattiin vielä uusiksi mammolla, kun siellä näkyi jotain ja kuvan jälkeen piirrettiin rintaan kohta. Mutta tätä ei sitten kommentointu enää mitenkään eikä ultraaja edes katsonut kuin vähän sohimalla rinnan läpi. Sitten lähetettiinkin pukeutumaan ja sanottiin, että se oli siinä.

Onkohan sitten niin, että "oikeat" kommentit tulee lääkärikäynnillä ja voikohan niissä kuvissa nyt olla kuitenkin jotain, vaikka ei kerrottu mitään?
kirppu72 | 18.11.2014 klo 12:47:51
  • Rinnassa pattikirppu72
    18.11.2014 klo 12:47