Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Naisten syövät

Rinnan korjaus LD leikkauksen jälkeen

Minulle tehtiin 12/2014 oikean rinnan poisto ja samalla tehtiin LD kielekeleikkaus. Toipuminen selän haavoista vei lähes puoli vuotta-lopuksi selän haava avattiin uudelleen et saatiin haavapohjassa olleet onkalot parantumaan. Muutoinkaan ei kaikki onnistunut kuten luvattiin-olkapään/ käden toiminta meni leikkauksessa, jota vieläkin kuntoutan...
Nyt marraskuussa on kirralle varattu aikaa josko rintaan laitettaisiin lisää rasvakudosta, koska oikea rinta jäi niin pieneksi et olo on kuin olisi rinta sullottu liian pieneen makkarakuoreen. Onko kellään vastaavia kokemuksia mitä rasvakudoksen siirrossa voi tulla vastaan? Miten toimenpide tehdään? Eka toimenpide oli kiireellinen, mutta nyt ei niin akuuttia tilannetta joten olisi hyvä saada tietoa vastaavista kokemuksista että osaa tarkemmin lääkäriltä kysellä.
TuuliaK | 27.8.2015 klo 18:36:12