Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Munuaissyöpä

Hei,
mieheni on sairastanut jo vuodesta 1992 munuaissyöpää. Melkein 10 vuotta leikkauksen jälkeen tauti oli rauhassa, mutta 2003 metastaasseja leikattiin kolmesti keuhkoista. Interferonin jälkeen aloitettiin Sutent ja välillä on ollut pitkiä taukoja infarktin ja neutropenian vuoksi ja annoskin pienennettiin kahteenviiteen.Toukokuussa löytyi lapaluusta pieni metastaassi, jolle annettiin sädehoitoa.
Sutent aloitettiin heinäkuussa annoksella 37,5 ja 2,5 viikkoa meni hyvin, mutta tänään alkoi ripuli. Kysynkin nyt, onko kenellekään menossa Sutent jaksotuksella 2viikkoa 37,5 ja viikko taukoa ja taas 2 viikkoa 37,5 ja tauko 1-2 viikkoa tilanteen mukaan. Poikani löysi Japanilaisten tekemän tutkimuksen, jossa huomattiin tuolla jaksotuksella olevan positiivsta vaikutusta lääkkeen sietämiseen. Onko kenelläkään kokemusta stereotaktisesta sädehoidosta luumetastaasiin tai rf-ablaatioita luuhun? Oulussa ei ole vartaloon stereotaktista sädehoitoa, eikä Docratessissakaan, mutta ulkomailla sitä käytetään ja tulokset ovat todella hyviä. Millaisia kokemuksia on Votrainista? Miehelläni Sutent on toiminut hyvin vuodesta 2007 aina vuoteen 2014, vaikka oli useiden kuukausien taukoja ja annos 25 ja uskoakseni lapaluun metari tuli, koska hoitoa ei ollut vuoteen kuin 2 jaksoa. Huomenna menemme verikokeisiin tuon ripulin vuoksi ja toivon, että saataisiin viimeinen viikko vielä menemään vaikka pienellä annoksella. Olisi ihana kuulla kokemuksia ja kerron mielelläni meidänkin,jos joku on kiinnostunut.

pupunen | 4.8.2015 klo 17:22:44