Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Pallukka kiveksessä

Moi!

Lyhyesti ja ytimekkäästi, olen seurannut pidemmän aikaa 1-2v kun ensimmäisen kerran törmäsin tuohon palluraan vasemmassa kiveksessä. Pallura on kivespussin sisällä. Sitä on vaikea löytää, mutta kun tarpeeksi kääntelee niin se näkyy pienenä kohoumana kivespussista "läpi" kun kiristää nahkaa. Pallura liikkuu siis kivespussin sisällä. En osaa sanoa onko pallura isontunut, mielestäni ei. Olen harkinnut käyntiä yksityisellä, mutta haluaisin ensiksi varmistaa jos joku osaa sanoa onko aihetta. Ensinnäkin, eikö syöpäkasvain ole aina kiinteä? Jos näin on niin se pois sulkisi sen mahdollisuuden, koska tuo liikkuu aivan vapaasti pitkin kivestä ja katoaa välillä jäljettömiin. Mietin, että voisiko se olla joku seuraavista: kysta, siemennestettä (masturboin/harrastan seksiä kyllä päivittäin..) vai suonikohju?

Äsken kun sain kivespussin kiristettyä sillain että sain pallukan tuohon päälle niin se näytti nahan läpi valkoiselta ainakin normaalivalossa.

Kiitos vastauksesta etukäteen!
tre83 | 15.3.2015 klo 00:52:44