Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Miesten syövät

Re: Gleason 8.

Moi!
Seuraavaksi on se sädehoito, kun psa alle 1. Sitä pitää nyt alkaa julkiselta puolelta kovistelemaan, kunhan hoitava lääkäri soittaa. Sen tietty saisi Docratesista mutta maksaa n.15 000e, joten meille se ei käy. Ei ole niin paljon rahaa, eikä mitään myytävääkään!Lottovoitto auttaisi, veisin mieheni lisäksi kaikki täällä kirjoittelevat, eturauhassyöpää sairastavat Docratesille hoitoon.
Käypähoitosuositusta päivitetään, koska valmis? Mistään uusista hoidoista ei ollut puhetta, Timo Joensuu sanoi tämän hoidon olevan hyväksi koettu, minkä määräsi miehelleni. Oli aikoinaan antanut sitä myös julkisella puolella ollessaan siellä töissä.
Eri yhdistelmien hoitoja kokeillaan, mutta julkisen puolen lääkärit menevät tämän suosituksen mukaan. En tiedä onko niin kaikissa sairaanhoitopiireissä...uuden lain mukaanhan ihminen saa valita hoitopaikkansa. Kiitos tsemppauksesta!
irja | 24.5.2014 klo 18:29:00