Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

APUA!imusolmukkeet turvonneet 3v.

hei!
Hirvee hätä, kun huomasin 3v. Pojallani n.puoltoista vk sitten turvonneet imusolmukkeet kaulalla (useampia) nivusissa useampia myös.

On ollut alku vuoden sairaana, normaalisti ei ole sairastellut kovin. Pari vk oli melkeen 40 kuumetta helmikuun alussa ja mitään kummallista ei löytynyt, ylivilkas poika vain makasi velttona.. :( viimeksi ollut pientä lämpöä maaliskuun alussa eli n. Kk sitten.

Nyt sitten käteen sattui että myös niskassa oli turvonnut imusolmuke ja kainalossa, nivusissa siis ainakin 10 yht. Sen mitä sain tutkittua niin ainakin yht 17 turvonnutta.

Käytin siis lääkärissä yli vk sitten mutta verikokeissa ei ollut mitään häikkää, sanoi kyllä et kk päästä uudestaan jos ei poistu, mitä nyt kun niitä tullut lisää? Hirvee hätä jos jokin onkin vialla.

Poika ollut viime kesästä väsähtänyt, kitisevä, verta tulee nenästä usein, jaloissa mustelmia, mutta kyllä ne kolhujakin paljon saa..

Vastatkaa pliis jotain ku oon hulluna huolesta..
pinkmama | 4.4.2012 klo 19:57:47
  • APUA!imusolmukkeet turvonneet 3v.pinkmama
    4.4.2012 klo 19:57