Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

TIedetäänkö Suomessa tästä hoidosta? Oikeuden todistajalausuntojen mukaan toimii.

Hei,

Ollaankohan Suomessa tietoisia tästä 70-luvulta asti käytetystä, erittäin tehokkaasta ja käsittääkseni kivuttomasta geenien toimintaan vaikuttavasta syöpähoidosta? Ilmeisesti erityisen sopiva juuri lapsille mm. aivokasvainten hoitoon:

http://www.burzynskimovie.com/

tai http://www.youtube.com/watch?v=0zBBfN5mQa8

Oheinen dokumentti kertoo tuosta hoidosta sekä hoidon patentoineen tohtorin klinikan taistelusta FDA:ta vastaan. Minuun teki erityisesti vaikutuksen nuo oikeudessa videoidut hoidettujen potilaiden (tai usein heidän vanhempien) todistajanlausunnot hoitojen tehokkaasta toimivuudesta.

Minulla tai kellään lähipiirisäni ei ole syöpää. Törmäsin vain tuohon uuteen dokumenttiin joka on mielestäni levittämisen arvoinen. En ole sen enempää asiaan perhehtynyt - perehtykää te ja selvittäkää onko tuo teille sopivaa ja onko tuota hoitomuotoa tarjolla esim Euroopassa.

Kaikkea hyvää teille kaikille jatkossa :)
Mies 1972 Uusimaa | 19.2.2013 klo 09:12:42
  • TIedetäänkö Suomessa tästä hoidosta? Oikeuden todistajalausuntojen mukaan toimii.Mies 1972 Uusimaa
    19.2.2013 klo 09:12