Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Itusolusyöpä, Yolk Sac tumor

Hei,

Meidän poikamme hoidettiin vuonna 2006 KYSissä. Lapsemme oli silloin noin vuoden ikäinen ja hän on nyt terve viisivuotias. Sairaus oli siis tuo itusolusyöpä.

Löydänkö tätä kautta toisen perheen, jolla poika on sairastanut kyseisen syöpätyypin? Tapasimme sattumalta osastolla 2403 ja vaihdoin perheen äidin kanssa puhelinnumeroita, mutta en myöhemmin soittanut eikä numero ole enää tallessa. Jos joku tuosta perheestä lukee tämän, niin mitä teille kuuluu? :)

Tämä syöpätyyppi on melko harvinainen (onneksi) ja siksikin laitoin tänne tämän viestin, jos joku haluaa joskus olla meidän perheeseen yhteydessä tai kaipaa muuten tietoa/vertaistukea. Omasta sairaala-ajastamme on jo aikaa, mutta meihin saa silti ottaa yhteyttä. :) Vaikka yksityisviestillä, niin annan sitä kautta yhteystietoni.

Aurinkoista kevättä aivan jokaiselle!
tuuli80 | 24.5.2011 klo 11:53:49