Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

taistelu elämästä

Tasan 5v. sitten pikkuiseni aloitti taistelun elämästä leukemian kanssa. Tie on ollut kova ja kivikkoinen. Muistan sen päivän kuin eilisen kun diagnoosi kerrottiin, kuinka kamalaa ja pelottavaa se oli.olimme sairaalassa 1kk, jonka aikana oli myös hetkiä jolloin lääkärit sanoivat tehneensä voitavansa.infektioita ja komplikaatioita jatkuvasti.
Toinen tyttäreni oli silloin 4v.nyt asiat ovat paremmin.sairastunut tyttäreni on 6- vuotias reipas eskarilainen. Isosiskon kanssa on aloitettu työstämään Sylvan julkaisemaa kirjaa "Entä sitten minä".siinä käsitellään syöpää lapsen ja varsinkin sivusta seuraajan - sisaren silmin.suosittelen kaikille, joilla on perheessä muita lapsia.me aloitimme nyt vasta, koska aikaa on kulunut riittävästi ja sairastuneen sisar on jo tarpeeksi iso ymmärtämään niitä asioita.
on ollut vaikea päivä tänään ja halusin jakaa tunteeni teidän kanssa, koska tiedätte mistä puhun.syövästä on parannuttu, mutta niitä tunteita ja ajatuksia ei koskaan voi unohtaa.
tsemppiä teille kaikille ja voimahalit teille jotka vielä kamppailette sairauden kanssa.uskokaa ja luottakaa siihen, että parempi päivä vielä koittaa!!!
anne74 | 30.9.2010 klo 23:21:35
  • taistelu elämästäanne74
    30.9.2010 klo 23:21