Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Lapsellani on syöpä

Palaaminen tavalliseen elämään?

14-vuotiaalla pojallamme loppututkimukset on tehty vuoden kestäneiden hoitojen jälkeen, ja jännitetään vastausten kuulemista ensi viikolla. Lääkäripäivänä minä kuulemma voin aloittaa normaalisti työt ja palata muutenkiin taas kaikkeen "normaaliin". Vaikka ei kai kukaan tässä tianteessa voi sopia töitä, kun ei ole saatu vielä tuloksiakaan... Lisäksi poika ei ole vielä lähiaikoinakaan täysiä päiviä koulussa ja tarvitsee erityisjärjestelyjä saadakseen muun luokan opinnoissa kiinni. Koulumatkakin on pari kilometriä ja kuljettajanakin minua tarvitaan silloin kun koulukuljetusajat eivät ole kohdallaan. Tuet ovat kuitenkin nyt loppumassa ja syöpäpelon lisäksi pelkään toimeentulovaikeuksia.
Olisi kiva saada tietoa muiden palaamisesta tavalliseen arkeen. Me siis toivottavasti saamme siihen luvan vajaan viikon päästä...
äiti<32 | 26.1.2011 klo 14:02:54