Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Hoidot ja seuranta

Pakurikääpä

Hei!

Onkohan kenelläkään kokemusta pakurikäävän käytöstä? Ennen kaikkea kiinnostaisi, josko sen käyttö muun syöpälääkityksen kanssa samanaikaisesti on joltakulta kielletty? Eli tietääkö kukaan mistään mahdollisista haittavaikutuksista, joita yhtäaikainen käyttö saattaisi aiheuttaa?

Isälläni todettiin eturauhassyöpä jokin aika sitten, ja ostin hänelle tuota pakurikääpää ajatellen, että sitäkin voisi kokeilla ja käyttää samaan aikaan muun lääkityksen kanssa. Häneltä ei mitään luontaislääkityksen käyttöä ole ainakaan lääkäri erikseen kieltänytkään, toisin kuin tädiltäni, jolta rintasyövän sytostaattihoidon kanssa kuulemma kiellettiin kaikkien luontaislääkkeiden, vitamiinien yms. käyttö.

Luonnollisesti ymmärrämme, että kyseessä on luontaislääke, jonka todellisesta vaikutuksesta ei ole olemassa riittävää tutkimusta. Toisaalta ainetta kuulemma muualla maailmalla on käytetty syövän hoitamiseen, joten siinä mielessä olisi mukava ainakin yrittää tätäkin konstia.

Kiitokset jo etukäteen kommenteistanne & aurinkoista kevättä kaikille!
Nakkela | 21.4.2013 klo 11:04:50