Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Hoidot ja seuranta

Kilpirauhasten+imusolmukkeiden poiston jälkeiset tuntemukset

Täällä yksi 60 v. kilppariongelmainen.
Tänäkeväänä löysin ihan tilaamatta ja pyytämättä patin kaulaltani. Niinpä! Nyt on kilpirauhanen poistettu ja samalla lähti 17 imusolmuketta joista löytyi 4 huonoa. Papillaarinen.

Ääneni sain pitää - huh huh ja jippii - mutta tuli uutena 'pala kurkulla' tunne sekä kaulalta olkapäälle tunnottomia alueita ja ristikkäisesti kaulalta rintaan ikäänkuin aurinko olisi polttanut ihoa. Leikkauksesta on nyt kulunut yli 5 viikkoa, en ole saanut oikein selventävää vastausta näihin miten pitäisi suhtautua.

Haluaisin kovasti tietää onko kenelläkään ollut vastaavia tuntemuksia? Vai onko joku mennyt vikaan? Vai kuuluuko vain odotella kun kroppa tokenee tästä leikkelystä?

Tyroksiini oli ensin 0,1 mg/vrk joka nyt nostettiin 1,5:ksi ja pari kalkkitablettia päivässä. Näiden suhteen voin aikalailla entiseen malliin eli normisti. Yritän pysyä jonkinmoisessa fyysisessä kunnossa.

Kohta alkaa joditon ruokavalio ja sitten sinne radiojodihoitoon...

Löydän vain aika monia vuosia vanhoja nettikeskusteluja, olisiko joku kuulolla ... en liene ainoa tapaus. Kuulemma nämä ovat lisääntymäänpäin, hmmm.
kstiina | 8.6.2015 klo 15:54:52
  • Kilpirauhasten+imusolmukkeiden poiston jälkeiset tuntemuksetkstiina
    8.6. klo 15:54