Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: Tulevaisuus

Hei,

lyhyesti vastailen muutamiin kysynyksiisi. Ensiksikin suosittelen töihin menoa, mutta pitää kuunnella omaa jaksamistaan. Aloitin huhtikuussa työkokeilun kautta ensin 4 tuntia päivässä lisäten 6 tuntiin. Nyt tein sopimuksen 30h/ viikko. Työn teossa on se hyvä puoli ettei jää aikaa liikaa tämän asian pyörittelyyn. Aluksi olin tosin aika väsynyt ja kesti vähän aikaa kun uskoin ettei kaikki aina johdu syövästä...

Minäkin pistän Klexanea iltaisin, se menee jo ihan rutiinilla...

Luontaistuotteisiin kehoittaisin suhtautumaan varovasti. Ne lupaavat paljon, mutta herää kysymys että jos olisi tullut hyviä tuloksia niin olisihan ne otettu yleisesti lääketieteen käyttöön. Niihin saa vaan uppoamaan rahaa. Ja mikä pahinta ne saattavat nostaa maksa-arvoja niin ettei voi hoitoja antaa tai joudutaan pitään taukoa. Kaikista täytyy neuvotella hoitavan lääkärin kanssa.


Itse syön paljon erilaisia marjoja ja liikun mahdollisimman paljon. Eli hyvän yleiskunnon ylläpito on tärkeätä.


Tsemppiä vaan eteenpäin sinulle!!!
riitta47 | 30.7.2013 klo 18:26:07