Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Pihä keho emäksisenä - syöpä lakkaa kasvamasta - tämä toimii

Ystävällaäni on munasarjasyöpä uusinut ja ennuste on heikko. Hän on kuitenkin saanut neuvon pitää kehoa emäksisenä. Syöpä ei viihdy emäsisessä ympäristössä (emäksisessä ympäristössä on vapaata happea enemmän ja se on syöpäsoluille myrkkyä). Tätä tarkoitusta varten ystäväni aloitti voikukan juuren ja lehtien syömisen 23.7.2013. Syövän Merkkiaine CA125 mitattiin 25.7 ja oli 89 (se oli noussut kahdessa viikossa 27 ollen edellisellä mittauksella 62, eli rajusti). Merkkiaine mitattiin uudestaan 30.7 juuri ennen ensimmäisen solumyrkyn aloittamisen ja merkkiaine oli edelleen 89, eli se oli tehnyt äkkipysähdyksen. Vointi ja kunto olivat selvästi kohonneet ja hän jaksoi kävellä jopa 6 km lenkkejä. Nyt ennen toisen solumyrkyn antamisen arvo on laskenut 50'neen. Veriarvot ovat loistavat. Suosittelen voikukan syöntiä niin triviaalilta kun se kuulostaakin sillä vaikuttaa siltä ettei syöpä ainakaan pysty kasvamaan kun syö voikukkaa.
Kehon saa emäksiseksi myöskin ruokasoodalla (nahco3) joka maksaa 2 euroa 100 g. Viikon kuurilla voi ottaa teelusikallisen soodaa lasin vettä n. 4 ktr päivässä. Tämän kuurin jälkeen täytyy varmistaa ettei natriumarvot tai PH ole liian koholla. Jos ne ovat ok kuuria voi jatkaa 1/2 teelusikallista lasiin vettä aamuin illoin. Saman vaikutuksen saa myöskin koivuntuhkauutteella joka natriumin sijasta sisältää kaliumia, eli viikon soodakuurin jälkeen voi ottaa viikon koivuntuhkakuurin. Ainakaan ei ole mitään hävittävää jos kokeilee näitä. Ystävä kokeili ja arvot ovat nyt niin hyvät että hoitajat ovat silmät pyöreänä.
Benita
Benita | 30.8.2013 klo 15:30:31