Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

Re: Paljon metareita parissa kuukaudessa

Hei vielä,
positiivista on, että muitakin hoitovaihtoehtoja on etkä ole sellaisen asian edessä, että joidot pitäisi lopettaa vaihtoehtojen puuttuessa. Ethän pahastu, jos otan asiasi mukaan iltarukoukseeni, jotta asiasi ratkeaa parhain päin? Saisitko apua ihotautien puoleleta jalkoihisi? Sillä puolella on asiantuntemusta juuri haavojen hoitoon ja voisit päästä taas entisellä hoidolla vahän eteenpäin ja välttäisit tulehdusriskin, joka liittyy haavoihin.

Pikkusen hassulta kuulostaa, että onkologi jätti pallon yksin sinulle, koska lääkärin tulee päättää yhteistyössä potilaan kanssa, kuinka edetään ja lääkärillä tulee olla kertoa muiden vaihtoehtojen mahdollisita haitoista jne. Omalla paikkakunnallani lääkärit ovat jo ennen vastaanottoa yhdessä pohtineet vaihtoehtoja etenemiseksi.vaadi tarvittaessa lisäinfoa niin, että useampi lääkäri on jo pohtinut alustavasti asiaa!

Kirjoittelin itsekin tilanteestani tuonne seinälle ja niin se vaan on, että meitä koetellaan ja siitäkin huolimatta pitäisi yrittää kaivaa se taistelutahto ja luottamus parempaan huomiseen!

Kaikkea hyvää ja ratkaisujen löytymistä!

t. Stratus
Stratus | 17.1.2013 klo 14:33:31