Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Elämää ylläpitävällä lääkityksellä elävät

CT-kuvauksen hyviä (?) tuloksia

Hei!
En ole kirjoitellut palstalle sitten lokakuun, kun sain diagnoosin tästä uusineesta rintasyövästäni (eka kierros v. 2008) ja levinneisyydestä laajasti maksaan ja luustoon sekä pernaan (yksi metari) + epäily levinneisyydestä vatsakalvolla.

Eilen kävin onkologin vastaanotolla ja lääkäri aloitti kertomalla, että on hyviä tuloksia ja lääkehoidolla ollen vastetta. Saan Taxoterea suoneen ja suun kautta Xelodaa. Maksan kasvaimet ovat muuttaneet muotoaan, mm. eivät rajaudu niin helposti kuvissa ja koko vaihtelee, määrä ei ollut vähentynyt. Luun kasvaimet olivat muuttaneet muotoaan luuta hajottavasta muodosta luuhun kertyväksi muodoksi (lienee syynä myös siihen, että X-Gevaa ei voi antaa kalkki-ionien jatkuvan alhaisuuden vuoksi). Vatsakalvon metariepäily oli poistunut ja pernan metarista oli tullut epäily. Syöpämarkerit olivat lskeneet yli 600 hieman yli sataan.

Eilen olin todella iloinen uutisista, mutta yön hämärissä sytohuuruissa valvoessani alkoi mieliala painua. Olisin toki halunnut kuulla, että varsinkin maksan metrien määrä olisi vähentynyt.

Täytyy taas koota itsensä ja laittaa kädet ristiin. Ja ennenkaikkea kannattaa tietysti ajatella, että uutiset olisivat voineet olla paljon huonompia. Vointini on ollut ihmeen hyvä koko hoidon ajan; kivut ovat poistuneet ja nyt olen ollut ihan vauhdissa tekemässä kotitöitä, ulkoillut jne. Välillä tulee olo, että "ei tietäisi koko sairaudesta, jos ei tietäisi".

Aloitan tänään Neulastan, koska valkosoluarvot eivät pysy mukana näissä hoidoissa. Mitä kokemuksia teillä on sivuvaikutuksista? Luukipuja? Myös punasolut luuhaavat alhaalla ja raudan syönti ei niitä nosta eli välillä läähätän kuin vanha koira portaita kavutessani :)

Hyvää alkanutta vuotta teille kanssasisaret! Voimia tähän savottaan!

t. Stratus
Stratus | 17.1.2013 klo 09:41:04