Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

Re: Rintasyöpä todettu ja kesälomat ja -sulut

Hei, odottaminen on niin vaikeaa ja surullista yhtä aikaa. Epätietoisuus,toivo,epätoivo vuorottelevat. Aika ajoin on hetkiä,että asian unohtaa. Tai sitten ei. Muulla oli tilanne ennen lomallelähtöä 28
6 se, että sain tietää että maitotiehyedsä on muutos ja se tiehye täytyy poistaa,jotta saadaan selville,onko hyvän- vai oahanlaatuistalajia. Leikkausaika on 12.8. Tuntuu,että aikaa tuhtaantuu hirveän paljon,jos onkin laatuaan paha. Leikkauksesta menee vielä 2 viikkoa,kunnes tulokset tulevat. Kaikki tämä tuli kuitenkin yllätyksenä,vaikka rinnan totuttelua oli jatkunut vuosia. Kesäloma on mitä on. Ihminen ei osaa olla huolehtimatta. Voimia sinulle paljon. Ehkä jotenkin jaksaa kun etenee ajatuksenkin tasolla asia kerrallaan. Vaikka vaikeaa se voi olla. Ajattelin nyt lähteä uimaan vesisateeseen.
odotus64 | 14.7.2013 klo 22:51:45