Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Yleistä syövästä

Re: Rintasyöpä todettu ja kesälomat ja -sulut


Hei!

Mistä päin Suomea olet? 7 viikon odotusaika kuulostaa todellakin pitkältä ajalta odottaa. Keskimääräinen aika dg:sta hoitoon on muistaakseni 5 vkoa. Loppupeleissä 5 tai 7 viikkoa, sillä tuskin on merkitystä. Sinulle se tietenkin on 2 vkoa lisää helvetillistä odottamista.
Syöpään sairastumisessa kaikkein pahinta on mielestäni ollut alun piinaavaa odottaminen... sisuskaluja ja sielua jäytävässä pyörremyrskyahdistuksessa. Kuolenko tähän? Miten nopeasti? Enkö oikeasti näe kuopuksen kasvamista? Lapsenlapseni kouluunmenoa? Pitääkö iäkkäden vanhempieni tulla minun hautajaisiini?..ei sen näin pitänyt mennä.. Ja mitä ikinä ne ajatukset tuossa vaiheessa meillä kullakin ovatkaan.

Olen Pahoillani puolestasi että olet saanut hoitajalta realitettiterapiaa "päin näköä" puhelimessa. Tavanomaista on että tuon kokoisen kasvaimen hoito tarkoittaa usein rinnanpoistoa, mutta Sinun hoitosi, määrää Sinun lääkärisi 7.8., Sinun rintasyöpätyyppisi perusteella.

Yritä löytää jokaiseen päivääsi jotakin sinulle mieluista. Ihan pientäkin. Älä pidättele itkua, anna itsellesi oikeus surra sairastumistasi. Tukeudu lähipiiriisi, anna heidän lohduttaa ja myötäelää. Ja usko että jokaisesta asiasta löytyy lopulta myös jotain positiivista. Asenne ratkaise aina !

Toivon että kykenet löytämään ja sisällyttämään jotakin sinulle mieluista jokaiseen päivään ennen 7.8. Elämä on kuitenkin tässä ja nyt. Meille kenellekään ei ole luvattu enempää.
Sylin täydeltä voimia ja kärsivällisyyttä sinulle tämän matkan piinaavilla alkumetreillä!

Ps.Enemmän rintasyöpävertaisia löydät "Naisten syövät"-foorumilta
"TRI-atloonari" | 9.7.2013 klo 04:47:26