Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Syöpä ja elämänkatsomus

enkeleitä,onko heitä??

Hei.Sairastuin yllättäen marraskuu 2010...yksi yö heräsin outoon tunteeseen.....mikä ihme "runttaa" minut sänkyyn ....kuin rinnan päällä olis ollu tonnin paino..no ensin varmistus että OLEN HEREILLÄ...sitten katse rinnan päälle ja samalla näin ovelle: Mummu ja Pappa olivat siellä (kuolleet jo aikaa sitten,rauha heille).
Pyysivät "telepaattisesti" mukaansa,vastasin ajatuksella: en tule vielä,minulla on täällä vielä jotain tekemättä....ok paino poistui,seuraava kokemnus oliki sit huima: minut tempaistiin makuuhuoneen kattoon katsomaan alaspäin ja näin vaimoni itkevän sängyllä (eli näin tulevaisuuteen jos lähtisin mukaan)....ajattelin että äkkiä takaisin ja seuraavaksi8 huomasin makaavani taas omassa sängysssä.....Oli meinaan elämänkatsomusta muuttava kokemus...aivokasvain hätäleikattiin TYKS helmikuussa 2011..onneksi hyvälaatuinen ,mut ehti tuhoa tehdä silti.....SIIS ILMEISESTI ENKELEITÄ ON
aivokasvain 2010 | 4.3.2011 klo 19:54:36