Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Syöpä ja elämänkatsomus

On kaksi sanaa

Heippa kaikille,
Mielestäni elämässä on kaksi tosi merkityksellistä sanaa. Anteeksi ja Kiitos. Näistä juontuu se, kaikkein tärkein Rakkaus. Se on ehtymätön luonnonvara jos sitä vaan jakaa. Kukaan ei varmaan kiellä asiaa , et jos sanotaan minä rakastan sinua , etteikö se tuntuisi hyvältä. Anteeksi osoittaa mielstäni kunnnioitusta lähimmäistä kohtaan ja Kiitos on pieni sana jolla on iso merkitys.Syöpäsolu joita meilla on kaikilla niin ei kysy anteeksi ja sano kiitos. Se vaan tapahtuu , ja silloin puuttuu peliin kohtalo? Ja sitten siinä on pelissä Rakkaus , jonka uskon vahvasti auttavan sairaudesta selviämiseen.Sekä itsensä että läheisten Rakkaus.
Ei voi varmaan tieteellisesti osoittaa, mutta olihan se maapallokin "ennen uskottin" pannukakku. Tieto on nykyään tietty jo kumottu ja aikoja sitten. Syövän syntymekanismia ei oikein vielä tiedetä ja kun se keksitään niin ,tästä sairaudesta selvitään entistä paremmin.Olenko väärässä, mielipiteitä Kiitos ja Anteeksi
dontTellme | 22.6.2012 klo 01:18:29