Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: Äidin kuolema

Syvä osanottoni suuren menetyksesi johdosta. Tuntuu todella pahalta että olet joutunut noin nuorena kokemaan kovin raskaita asioita. Olet shokissa ja kaikki tuntuu epätodelliselta. Se on mielen tapa selviytyä suuresta traumasta. Tapahtunut alkaa tuntua todelliselta ajan myötä, viikkojen, jopa kuukausien kuluessa. Suru tuntuu joskus ylivoimaiselta, mutta välillä on valoisampiakin aikoja, jolloin jaksaa hoitaa arkisen elämän asioita.

Nyt et sitä voi uskoa, mutta vähitellen tulee aika, jolloin ei koske niin kovasti. Huomaat tuntevasi jopa iloa. Äitisi ei suinkaan katoa elämästäsi, mutta voit vaalia hänen muistoaan ilman suurta kipua.

Nyt on tärkeää että hoidat hyvin itseäsi. Muista syödä terveellisesti ja nuku riittävästi. Näin varmaan sanoisi äitisikin jolle olit rakas. Eikä rakkaus koskaan häviä.

Lämpimin ja rohkaisevin ajatuksin Sarisaara
Sarisaara | 10.8.2014 klo 21:02:15
  • Äidin kuolema
    Enkelini
    9.8.2014 klo 17:53
    • Re: Äidin kuolemaSarisaara
      10.8.2014 klo 21:02