Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: Miten tästä selviää? Eteenpäin on kai mentävä päivä ja hetki kerrallaan.

Se että tietää teoriassa miten asiat menee, ei valmista yhtään siihen todellisuuteen. Siinä me kaikki taidamme olla tasoissa.

Lisäksi vaikka kuinka olisi valmistautunut siihen että ihminen kuolee, en usko että siihen koskaan on valmis. Aina tuntuu siltä että matka jää kesken, ja paljon jäi sanomatta/tekemättä. Ehkä jollain onnekkaalla voi olla toisin... en tiedä.

Tiedän kyllä miksi me niitä suojia pidämme päällä... Juuri sen takia ettei sattuisi niin paljoa, ja niin usein. Mutta se suojakuori voi myös estää purkamasta niitä asioita ulos... Mitä pitäisi.

Mitä sitten nyky-yhteiskuntaan tulee, niin se on valitettavan sairas ja minäkeskeinen. Nimenomaan suorituskeskeinen, on ihan hyvä jos siitä oravanpyörästä voi jättäytyä hetkeksi pois, vaikka minut se on kyllä pitänyt jotenkin kurissa. En ole jäänyt paikalleni, mutta henkisesti se tuskin on kenellekään pitkän päälle hyväksi. Tästä yhteiskunnasta olisi paljon sanottavaa, mutta se ei kuulu tähän.

Islander | 22.11.2013 klo 15:22:05