Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: ikävä iskää

Moikka

Eli nopeasti kävi :( Vaikka meillä oli enemmän aikaa, oli iskän kuolema kuitenkin "yllätys"

Oli kyllä paljon askitesta sitten.. :/ Isälläsi mahtoi olla iso vatsa ja kovat hengitysvaikeudet? :(
Iskälle laitettiin katetri, josta ite tyhjensi askitesta kotona, kun tilanne oli jo niin paha.Meille sisaruksille, äidille ja lastenlapsille se letku joka tuli iskän mahasta oli ihan normia ,muille ei.

Velä vikana iltana iskä vietiin sairaalasta pyörätuolilla ulos nauttimaan lämpimästä kesäillasta..Naurettiin ja juteltiin.. Iskä oli muuten iha normi, paitsi oli väsynyt.Vietiin iskä siskon ja äitin kanssa huoneeseen ja pyydettiin että nukkuu väsyn pois.Tehtiin siskon kanssa lähtöa ja iskän vikat sanat oli, "hei vaan lapset"
Parin tunnin päästä meiän lähöstä iskä vajos viimesen kerran maksakoomaan ja seuraavana iltana kuoli vain 20 minuuttia sen jälkeen ku iskän luota lähettiin.

Voi kun tietäs mistä niitä voimia sais.
Sanotaan myös, ett aika parantaa haavat.. ehkä vähän totta, mutta toisinaan sekin on pelkkää sananhelinää.
Nyt kun lumet sulaa ja iskän pieni mansikkamaa tulee esiin (iskä oli ylpeä siitä) , tuntuu niin pahalta, ettei hän oo katsomassa ja hoitamassa sitä, kuten myös omenapuutaan, jonka lähelle ei ees saanu mennä, kun omenat alkoi kasvamaan..
Marzo74 | 7.4.2012 klo 22:32:04