Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: ikävä iskää

Olen todella pahoillani menetyksistäsi. :(
Iskä oli ja on aina mulle todella rakas.Oli kauheaa katsoa kuinka iskä vähitellen kuihtui pois.. Kun vaipui maksakoomaan 1,2 ja kolmannen kerran, ja heräsi siitä, odotin tietekin iskän heräävän myös 4. kerran, mutta toisin kävi.. Vain noin 20 minuuttia siitä ku lähettiin iskän luota pois, tuli tieto. että iskä on kuollut.Ja oli niin rankkaa mennä hyvästelemään.. Jotenkin vieläkin ootan että iskä soittaa ja tämä kaikki on vain pahaa unta.
Se että ystävät hylkäävät sinut näin , kertoo ettei he voi olla todellisia ystäviä.. Ystävät ei hylkää, vaikka olis millanen tilanne tahansa.Aina voi tarjota omaa olkapäätä.. olla hiljaa ja kuunnella.Tai olla vaan tukena.Kaikista on siihen, jos vain halua ja tahtoa riittää.

tiiän ku ihmiset sanoo, että päivä kerrallaan, mutta he jotka ei ole kokenu samaa, ei voi tietää sitä tuskaa ja ikävää mitä tuntee.Välillä se kaipuu repii sisältä niin, ettei tiiä miten olis.

Marzo74 | 5.4.2012 klo 21:34:26