Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: Ruokatorven syöpä vanhemmilla

Olen todella pahoillani siitä, mitä perheesi on joutunut ja joutuu kestämään. Elät akuutissa kriisitilanteessa, vaikka sinun tulisi saada elää huoletonta nuoruutta, kuten pääosa ikäisistäsi.

Monet meistä tietää menettämisen tuskan, mutta sinun taakkasi ja perheesi tilanne on kyllä todella kohtuuton. Vertaistukea saat täältäkin, mutta suosittelisin, että hakisit apua myös ammattilaisilta terveydenhuollon tai seurakunnan kautta, mistä sinulle voitaisiin järjestää ainakin keskusteluapua. Se voi tuntua tyhmältä ja tarpeettomaltakin, mutta läheisesten tuki on erilaista, vieras on vain sinua varten. Minulle siitä oli hyötyä paljonkin.

Kipua ja pahaa oloa ei mikään poista, suru ei järkipuheilla häviä minnekään. Sen läpi on vaan elettävä, mutta älä menetä toivoasi. Ihan varmasti sinäkin selviät tästä, mutta älä jää yksin. Pyydä ja vaadi apua.

Toivon sinulle ja perheellesi kovasti voimia!
marinna | 8.8.2013 klo 23:12:46