Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: Tukea 16-vuotiaalle tytölle jonka äiti sairastaa parantumatonta syöpää

Voimahali Sinulle jä Äidillesi. Olette toisillenne rakkaita ja ainutkertaisia. Luopuminen on tuskaista, ikävä suunnatonta. Luopuminen äidistä on ollut pitkä prosessi, pelko, toivo ja ilo kääntyneet suruun, joka melkein musertaa.

On monia ikäisiäsi jotka ovat joutuneet luopumaan vanhemmastaan, mutta miten heitä voisit tavoittaa ja ovatko he valmiita jakamaan kokemusta kanssasi? Suruun ja menetykseen reagoidaan niin monin tavoin.

Onko sinulla sisaruksia, läheisiä sukulaisia tai muita empatiakykyisiä ihmisiä, sellaisia, jotka eivät yleistä kokemustasi vaan kykenevät kunnioittaen kuuntelemaan sinua ja suruasi? Sillä sellaisen ihmisen sinä nyt tarvitset, ihmisen joka käy surun kanssasi läpi ajan kuluessa.

Etsi sinulle oikea ihminen (koulun terveydenhoitaja, kuraattori mm. voivat olla tukenasi) puhu, itke ja sure rauhassa. Kaikella on aikansa. Uskon, että äitisi rakkaus kantaa sinut surusi läpi.

Seikkuliini | 21.9.2013 klo 19:23:34