Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: En vain kestä enää

Kiitos viestistäsi. Tänään on taas onneksi hieman helpompi olo. Aaltoinahan tämä menee, kyllä sen jo tietää, mutta miksi toiset aallonpohjat ovat syvempiä? Luulisi että nyt olisi tasaisempaa.

Samalla tavalla muistelen kosketuksia ja kaikkea sitä, mitä meillä oli 24 vuotta. Toisinaan se lohduttaa, toisinaan "kiduttaa". Olo on kuin kahden kiven välissä. Haluaa jotain uutta, mutta ei oikein halua jättää mennyttä ja miten sitä jättäisikään, ei ainakaan kokonaan voi milloinkaan. Etenen hiirenaskelin ja tiedän että en ole yksin, vaan moni muukin joutuu tätä kokemaan. Moni kokee vaan niin yksinään ja ei tätä sellainen ymmärrä, joka ei ole itse läpikäynyt.

Kiitos tuestasi ja halaus myös sinulle. Jos haluat joskus kirjoittaa yksityisesti olen sinulle lähettänyt sähköpostini osoitteen yksityisviestinä aiemmin ja minullakin on sinun osoitteesi eli jos sopii niin kirjoitellaan joskus.
tiha | 5.5.2014 klo 20:48:48