Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Sururyhmä

Re: Poikani kuolema

Otan osaa poikasi kuoleman johdosta.

Voi kun löytäisin sanat, joilla sinua lohduttaa! Voi kun minulla olisi valta kääntää ajan kelloa taakse päin ja antaa mahdollisuus toisenlaiselle tulevaisuudelle...

Lapsen menettäminen on aina vaikeasti hyväksyttävä asia. Erityisen vaikean asiasta tekee tuo, että oireita ja vaivoja ei ole otettu vakavasti. Totta kai sitä miettii että jos olisi aiemmin tutkittu, olisiko mahdollisuudet olleet erilaiset. Olen todella pahoillani tästä ikävästä tilanteesta.

Lääkäreiden saaminen vastuuseen on vaikeaa. Toisaalta, et saa poikaasi takaisin sillä. Käyt läpi vaikeaa surutyötä, joka kestää läpi koko elämäsi. Kaipaus ja suru on musertavaa, mutta ajan myötä ne muuttavat muotoaan eivätkä tee enää niin kipeää.

Poikasi on ollut sinulle rakas ja tärkeä. Sinulla on varmasti myös paljon ihania muistoja hänestä ja yhteisestä elämästänne. Jonakin päivänä jaksat ja pystyt niitä muistella. Muistot kantavat eteenpäin. Poikasi on saanut elää hyvän elämän vaikka se jäikin liian lyhyeksi.

Toivon sinulle rauhaa ja voimia surun keskelle. Surun, jonka syvyyden voi todella ymmärtää vain saman kokenut.

Carinna

Carinna | 24.10.2014 klo 12:22:58
  • Poikani kuolema
    elena 2
    23.10.2014 klo 22:10
    • Re: Poikani kuolemaCarinna
      24.10.2014 klo 12:22