Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Saattohoito

seinäjoen terveyskeskuksen saattohoito 2014

olen äitini menettänyt 8.5 syövälle hän oli vappuaatosta tk saattohoidossa , jossa oli monenlaista hoitajaa osa ymmärsi todella omiasia hyvin , mutta osa hoitajista sellaisia ettei mielestäni sovellu alalle ollenkaan .. yksikin vanhempi nais sairaanhoitaja kehtasi sanoa , että sen takia äitini ei päästä irti, että hän roikkuu minussa. Se oli minusta hyvin törkeää hoitaja ihmiseltä.. siinä tilanteessa , kun oma äiti hiipuu pois ...

Tahdon myös kiittää erästä sairaanhoitajaa Moision Ellua , joka äitiä hoiti ja hoiti kantoi huolta myös omaisista. Hänenlaisella hoitajalla sydän mukana saattohoito työssä tuosta hoitajasta tuli itselle tärkeä aina sai mennä juttelemaan jos joku askarrutti.

Äiti sai kyllä hyvän kivun lievityksen viimeiseen asti vaikka omiasten piti vaatia sitä ja , että äiti sai edes kiisseliä, kun eivät meinanneet ruokaa antaa =( ja toiset hoitajat eivät piitanneet omaisten surusta mitään , kuin liukuhihna toimintaa , kun potilas kuolee niin äkkiä vainaja kylmiöön ja uus potilas tilalle ... mutta pääosin koin, että omaisena , tyttärenä sain vaadittua äidille riittävän tuskien lievytyksen ja terveyskeskuksen saattohoito toimi hyvin. Äiti sai oman huoneen , jossa omaiset saivat olla ja kaunis kiitos sille Ellu hoitajalle, joka äitiä hoiti. ..hänenlaiset hoitajat tajuavat miltä omaisista tuntuu ja hän hoiti työnsä hyvin.
syksynkyynel | 29.5.2014 klo 18:43:30