Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Nuoret syöpäpotilaat

Re: Syöpä ja tuntemukset

Moi!

En nyt tiedä onko niin fiksua juttua täältä tulossa, mutta noista kummallisista tuntemuksista ainakin on jonkin verran sanottavaa. Miustahan oli aivan hullua kuulla lääkärin sanovan itseäni kuoleman sairaaksi, sillä itse tunsin itseni täysin terveeksi! Muistan päänsisällä käyneen myrskyisän taistelun näitä täysin ristiriitaisia ajatuksia vastaan.. Miten tuolla elimistön sisällä voikin kasvaa jokin niin vahva ja myrkyllinen möykky, joka levittää pahaa ympärilleen minkä kerkiää ilman, että kukaan sitä edes välttämättä millään lailla huomaa.

Miultahan leikattiin silloin aikoinaan ihan oikean korvan ylhäältä saakka solisluuhun asti, ja ihosiirrännäinen tuossa ohimolla. Ja kyllä, tunnen niissä välillä mitä kummallisempia tuntemuksia ja mielikuvitus senkus laukkaa! Ihosiirrännäistä jännästi pistelee välillä, tai se tuntuu muuten vain hyvin "oudolta", en osaa edes sanoin kuvailla sitä tunnetta. Kaulalla on myös aina silloin tällöin hassuja tuntemuksia ja pientä pistelyä, ja arven kohdalla olevat kovat pallukat myös joskus mietityttävät. Mutta koska kuvat ovat olleet puhtaat, yritän vahvasti uskoa siihen että ne ovat vain jonkinlaisia arpikudosmöykkyjä.

Tutulta kuulostaa myös tuo kaulan näprääminen ja imusolmukkeiden tunnusteleminen. Ainakin viikoittain löydän itseni taivuttelemasta kaulaa ja tunnustelemasta sitä sekä leukaa, että jos sitä nyt varmuuden vuoksi vaan hieman tunnustelisi.. Hyvin turhauttavaa, ja toisaalta tekee hyvin epäluuloiseksi ja pistää mielikuvituksen laukkaamaan.

Eihän ne ajatuksen hirveän paljoa pitemmälle karkaa, mutta minä ainakin yritän vain luottaa lääkärien sanaan siitä, että jos kerta kuvat ovat puhtaat niin silloin pitäisi olla puhdasta, eikä mistään pitäisi löytyä mitään epämääräistä. Ja toivon kovasti, että lääkärit ovat oikeasti oikeasti oikeassa.

Tsemiä paljon sinulle!
pikku-hanna | 3.2.2011 klo 16:04:30