Tämä on keskustelufoorumin arkisto, jonne on koottu keskustelut Syöpäjärjestöjen vanhoilta verkkosivuilta. Keskustelujen viestejä voi lukea, mutta viestejä ei pysty kirjoittamaan.Siirry uudelle keskustelufoorumille.

Nuoret syöpäpotilaat

Re: Melanooma

Heippa

Mulla ei ole melanoomasta kokemusta, mutta tuosta imusolmukkeiden poistosta kyllä. Mulla on viime viikolla todettu lymfooma, jota edelsi imusolmukkeidenpoistoleikkaus. Imusolmukkeet kaulalla olivat turvonneet, ja koska syytä ei saatu selville verikokeilla tai neulanäytteellä, piti yksi imusolmuke leikata pois tutkittavaksi. Niitä poistettiin kuitenkin 4 ja niistä selvisi syöpä. Se oli kuitenkin helppo puolentunnin leikkaus.

Ainakin näillä näkymin tuon pitäisi olla ainoa leikkaus ja loput pitäisi parantua stytostaattihoidolla. Tänään minut on kuvatta päästä varpaisiin, että löytyis mahdolliset etäpesäkkeet.

Mutta siis jos sinun kohdalla syöpää imesolmukkeista löytyy, hoito riippuu varmaan sitten siitä on onko imesolmukkeet turvonneet ja missä ne on. Joko siis kirurgisesti tai sitten lääkehoidolla.

Tsemppiä!! (Ei tämä tosiaan helppoa ole)
Enniina | 25.7.2011 klo 21:18:02